Nieuws uit de sector

Zomerregeling

Tracé Brussel Nieuws gaat er even tussenuit! Dit is de laatste nieuwsbrief vóór de zomer, maar in september zijn we er weer. Ook voor onze andere diensten geldt een zomerregeling.

Van 20 juli tot en met 14 augustus zijn Werkinkel Anderlecht en Werkwinkel Brussel-Centrum gesloten. Klanten kunnen in die periode wel in Werkwinkel Sint-Joost-ten-Node terecht, van maandag tot en met vrijdag van 9u-12u zonder afspraak. Namiddag kan enkel op afspraak. 

Leerwinkel Brussel sluit niet en blijft de hele zomer telefonisch en online bereikbaar. Stel je leervragen via telefoon (0484 92 04 03 of 0486 17 26 86), de website, de Facebookpagina, info@leerwinkel.brussels of via een online videogesprek met een Leerwinkelconsulent. Na de zomer zal Leerwinkel Brussel de deuren openen op de nieuwe locatie Rouppeplein 16.

Het Infopunt Jobstudent Brussel blijft deze zomer bereikbaar voor online dienstverlening. Alsook gaan we voor een voorzichtige heropstart in real life. Alles gebeurt op afspraak. Alle afspraken en vragen zijn te maken/te stellen via jobstudent@jumpnaarwerk.brussels of 0486 75 41 96.