Nieuws uit de sector

Werkwinkel Brussel heeft zijn eigen website!

Werkwinkel

Sinds kort heeft Werkwinkel Brussel een eigen website waar hij nog meer informatie kan delen over zijn dienstverlening. Werkwinkel Brussel wil namelijk een brug bouwen tussen werkzoekenden, partners en werkgevers zodat Brusselse talenten ondersteuning en kansen aangereikt krijgen en bedrijven geschikte nieuwe medewerkers kunnen aanwerven. De website biedt uitgebreide informatie over de diensten die toegankelijk zijn voor zowel werkzoekenden als onze partners.

We nodigen je uit om onze nieuwe website www.werkwinkel.brussels te ontdekken waarop we samen kunnen werken om een positieve impact te creëren in de levens van werkzoekenden in Brussel.

Wat is nieuw?

  • Informatie op maat: Zowel partners, werkgevers en werkzoekenden vinden in de speciale secties gemakkelijk alle actuele informatie terug over hoe Werkwinkel Brussel ondersteuning kan bieden. 
  • Contactformulier: Werkzoekenden gaan ons sneller kunnen vinden en daardoor gemakkelijker digitaal contact kunnen opnemen met ons. Zo blijven we voor iedereen bereikbaar.
  • Link met Tracé Brussel vzw: Werkwinkel Brussel maakt deel uit van deze grotere organisatie. Op de website van Tracé Brussel vzw vind je meer informatie terug over de andere projecten en dienstverleningen (Leerwinkel, Jump naar werk, Partnerwerking, Cosearching,… ). Om op de hoogte te blijven van interessante vacatures, nieuws en events raden we je aan om de website van Tracé Brussel te bezoeken. Vergeet je ook niet aan te melden voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Jouw feedback is voor ons van onschatbare waarde: mocht je suggesties hebben of meer willen weten over specifieke mogelijkheden voor samenwerking, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via werkwinkel@tracebrussel.be

Samen kunnen we een verschil maken in de arbeidsmarkt. Bedankt voor jullie voortdurende steun en partnerschap.