Nieuws uit de sector

Week van duurzaam bouwen: Toekomstgerichte beroepen van de bouw

Tijdens de Week van duurzaam bouwen, die plaatsvindt van 27 tot 29 oktober kan je Construcity.brussels in Paleis 7 van de Heizel bezoeken.  De leerlingen van de Brusselse lagere scholen kunnen er kennismaken met de verschillende bouwberoepen.

Op woensdagnamiddag 27 oktober van 12.30 uur tot 16.30 uur zullen de beroepsontdekkingsactiviteiten toegankelijk zijn voor werkzoekenden die een opleiding willen volgen en zich willen laten begeleiden bij hun project van beroepsopleiding in de bouwsector.

Verenigingen krijgen de kans om een stand op te zetten waarbij ze hun activiteiten kunnen voorstellen aan de werkzoekenden.  De mogelijkheid wordt geboden om gratis een ruimte van zes vierkante meter (met een tafel, twee stoelen en ruimte om displays op te hangen) ter beschikking te hebben.

Wil je deelnemen aan deze opleidingsbeurs? Vul dan de vragenlijst in om je aanwezigheid op het event te bevestigen. Je wordt op woensdag 27 oktober vanaf 11 uur verwacht om je stand op te zetten.  Heb je vragen? Contacteer Dirk Renders of Construcity