Pers

Tweet van de week

Op dinsdag 3 maart 2015 werd  VDAB verkozen tot ‘Vlaamse Regionale Overheidsorganisatie van het Jaar’.  De VDAB werd geprezen om zijn mature organisatie met maar liefst 4.700 medewerkers en om zijn manier van samenwerken met andere beleidsniveaus en met privébedrijven.

Gedelegeerd bestuurder Fons Leroy mocht de prijs in ontvangst nemen in naam van de hele organisatie. Hij loofde de investeringen in klant- en procesgericht werken van het afgelopen jaar; de inzet op ‘SAMEN sterk voor werk’ met de ruime waaier aan actieve partnerships en het radicaal voor digitaal gaan met onder andere de speedscreenings en e-begeleiding. Maar ook de werkgeversservices en proactieve acties naar klanten zoals de IBO-dag en de Ervaring Werkt-dag  tonen de ondernemingszin die VDAB aan de dag legt.

Bovenal was Fons fier omdat VDAB na 25 jaar op een scharniermoment staat in haar bestaan. In 2014 kreeg VDAB  namelijk het vertrouwen van de politieke overheid en sociale partners om de controlebevoegheid van RVA in 2015 -terug- te integreren in haar werking.

persbericht VDAB