Publicaties en analyse

Projectoproep VDAB-RDB: Vooropleiding automechanica in BHG RDB 2013/02

Onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking VDAB-RDB: Vooropleiding automechanica in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest RDB 2013/02

In het kader van een kwaliteitsvolle en efficiënte dienstverlening ten aanzien van werkzoekenden wordt met middelen van de Vlaamse overheid, en al dan niet met Europese middelen een opdracht uitgeschreven voor integrale opleidingen van niet werkende werkzoekenden (NWWZ).

De opdracht bestaat uit het geven van 1 voltijdse vooropleiding automechanica (640 instructie-uren in totaal per opleiding, gegeven aan 40 lesuren per week)  aan max. 12  werkzoekenden voor de periode van 01/09/2013 tot 01/09/2014. De opleiding wordt gevolgd door een stage van 80 uren (=werkplekleren) in een bedrijf. De kandidaat-inschrijver is verantwoordelijk voor het aanbieden van stageplaatsen aan de cursisten en moet actief hiernaar op zoek gaan. Hij moet de cursisten toeleiden naar een stageplaats en de stagiair met een stageverslag opvolgen en begeleiden op de werkvloer.

De opleidingsplaats dient zich te situeren in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest of binnen een straal van 10 km rond het Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Offertes voor deze opdracht kunnen in gesloten omslag worden verstuurd of afgegeven uiterlijk op 29/04/2013 voor 14:00 u op naam van VDAB-RDB Arbeidsmarktregie, t.a.v. Veerle Desutter, Bergensesteenweg 1440, 1070 Anderlecht.

De offertes dienen tevens elektronisch toe te komen op: veerle.desutter@vdab.be uiterlijk op 29/04/2013 voor 14:00 u.

De inschrijver heeft de mogelijkheid bijkomende vragen te stellen over deze algemene offerteaanvraag. Mogelijk zijn een aantal vragen reeds beantwoord in de “Leidraad bij het indienen van de offertes” die u kan terugvinden op de website http://partners.vdab.be/leidraadoffertes. De vragen dienen via mail opgestuurd te worden naar: veerle.desutter@vdab.be . Gelieve per vraag aan te geven over welk bestekonderdeel er verduidelijking gewenst is door uw vraag te beginnen met de titel van het betreffende bestekonderdeel, het titelnummer en de pagina van het bestek.

Om de VDAB de mogelijkheid te geven de nodige specialisten te raadplegen is het noodzakelijk dat de vragen uiterlijk 14/04/2013 toekomen. Vragen die later toekomen worden niet meer beantwoord. De VDAB betracht deze vragen steeds binnen de week te beantwoorden. De opdrachtgever beslist vrij om al dan niet te antwoorden op de overgemaakte vragen. Indien de opdrachtgever dit wenselijk of nodig acht, kan aan de betrokken inschrijver gevraagd worden om nadere toelichting te verstrekken bij de vragen. De behandelde vragen en antwoorden worden uiterlijk 17/04/2013 gepubliceerd in een nieuw document onder het bestek op de site: http://partners.vdab.be/tendering.shtml.

De op de website gepubliceerde vragen en antwoorden maken integraal deel uit van het bestek.

Contactpersonen voor deze open oproep:

Veerle Desutter
02 525 00 85
veerle.desutter@vdab.be
Luc Cools
02 525 00 33
Luc.Cools@vdab.be