Nieuws uit de sector

Moederdag en opening terrassen

Naast een mooi aanbod dat voor Moederdag wordt voorzien, kan je vanaf maandag 10 mei opnieuw een terrasje doen op één van hun locaties!

Ter ere van Moederdag maakte het team van ArtiZan alweer een mooi geschenk met daarin een boeketje droogbloemen, een lading zaadbommetjes en een home made wenskaart... voor 10 euro. Ook wordt er een brunch aangeboden voor 18 euro. Mail naar belmundo@ateliergrooteiland.be voor meer info.

Bel Mundo

Vanaf maandag 10 mei zal het terras open zijn van maandag tot vrijdag van 12 tot 14.30u en op donderdag en vrijdag ook van 18 tot 22u! De brunch op zondag kan je komen degusteren tussen 10.30 en 13.30u.

Elan

Bij Elan Street, de broodjesbar, kan je van 8 tot 15u terecht kan voor een artisanaal broodje, fairtrade koffie, een sapje, verse soep en gratis wifi. Via het terras lokken de geuren en aroma's van Elan je naar de open keuken van het restaurant. Vanaf 10 mei is iedereen weer welkom op het terras! Je kan natuurlijk nog steeds take away afhalen.

Taverne Ter Linden

In dit restaurant vind je huisgemaakte, seizoensgebonden gerechten die je vanaf dinsdag 11 mei opnieuw kan proeven op het prachtige terras! Bij hen kan je terecht van dinsdag tot zaterdag van 11 tot 17u en op vrijdag ook tot 22u. Natuurlijk bieden de chefs al hun gerechten ook in take away aan.

Bel'O

Het terras van Bel'O is klein maar fijn en vooral zeer zonnig. Hun ploeg zal de tafeltjes en de stoelen bij mooi weer elke dag buiten zetten van 11 tot 15u. Vergeet niet dat je de broodjes en het menu ook kan bestellen om af te halen via belo.ateliergrooteiland.be.

Meer info via www.eatvzw.be