Nieuws uit de sector

Jobmatch Horeca – JES Brussels

De Brusselse horecasector zoekt volop naar nieuwe werkkrachten. Er is werk en er zijn heel wat kansen voor jonge werkzoekenden die willen doorgroeien in deze dynamische sector. Daarom organiseert JES Brussels op 28 oktober 2021 een Jobmatch Horeca. Dit event gaat van 14u tot 16u door bij JES Brussels, Werkhuizenstraat 3 te Sint-Jans-Molenbeek.

Tijdens dit event krijg je informatie over de uitdagingen van de sector, kom je in contact met werkgevers die momenteel aanwerven en leggen ze uit welke profielen ze zoeken. Als je verdere ondersteuning nodig hebt om je ideale job in de horeca te vinden kan JES Brussels je verder ondersteunen hierin.

Je kan je inschrijven als je inwoner bent van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Frans of Nederlands spreekt en fit genoeg bent voor dit fysieke werk. Daarnaast moet je tussen de 18 jaar en 30 jaar oud zijn. Let wel, dit event is niet gericht op jobstudenten, enkel op mensen die effectief aan de slag willen in de horeca, of willen ontdekken wat de horeca te bieden heeft. Ervaring is niet nodig, maar motivatie is wel een must!

Al de informatie vind je op deze website en inschrijven kan via deze link. Je kan ook altijd contact opnemen met Lise Uten tel: 0499 69 53 66.