Nieuws uit de sector

Introductiecursus en kennismakingstoer

Op donderdag 13 juni 2019 organiseert Tracé Brussel vzw opnieuw een introductiecursus en kennismakingstoer. Een ideale manier voor (nieuwe) medewerkers om het Nederlandstalige netwerk van socio-professionele inschakelingsorganisaties in Brussel te leren kennen!

In de voormiddag nodigen we je van harte uit voor de introductiecursus: een inleiding in het Brussels landschap van opleiding, werkervaring en tewerkstelling. Je krijgt uitleg over de verschillende betrokken overheden en hun bevoegdheden, de arbeidsmarkt van het Brussels hoofdstedelijk gewest, de specifieke uitdagingen in de regio en tenslotte het inschakelingsaanbod van de Nederlandstalige Brusselse organisaties. Deze introductiecursus gaat door van 9u15 tot 12u15.

In de namiddag, vanaf 13u tot uiterlijk 16u30u, gaan we tijdens de kennismakingstoer op bezoek bij enkele organisaties die jullie graag laten binnenkijken in hun concrete opleidings- of begeleidingspraktijk. Dé gelegenheid om andere organisaties beter te leren kennen. We bezoeken vier organisaties met verschillende opleidingen, werkervaringsprojecten of een ander begeleidingsaanbod voor werkzoekenden.

Het volledige programma vindt u in onze agenda. Inschrijven is verplicht. Meer info en betalingsdetails via dit formulier

Meer informatie: Arafa Chanfouh 02/289 00 90 of arafa.chanfouh@tracebrussel.be