Nieuws uit de sector

Ieder Talent Telt

Brusselse werkgevers in de social-profit die graag willen werken met mensen met een migratieachtergrond, maar ze nu nog onvoldoende bereiken, kunnen participeren aan het project Ieder Talent Telt van VIVO.

‘Ieder Talent Telt’ helpt mensen met een migratieachtergrond om hun talent voor de social-profitsector te ontdekken. Dit project zet hen op weg richting opleiding, ervaring of tewerkstelling. 

Werkgevers kunnen gratis deelnemen aan een workshop en beurs:

Bij de workshop 'Hoe multicultureel talent vinden en behouden?' geven experten je onmiddellijk bruikbare informatie en praktische tips op maat van jouw organisatie binnen de Brusselse context. De workshop vindt plaats op maandag 16 september van 9u30-16u30 in het EOLIS-gebouw (VIVO), Sainctelettesquare 15, 1000 Brussel. Het programma vindt u hierSchrijf je in via deze link

Daarnaast kun je ook gratis participeren aan een het social-profitsalon (job-, opleidings- en informatiebeurs). Je komt er rechtstreeks in contact met regionale werkzoekenden met migratieachtergrond, geïnteresseerd in jouw sector. Meer info op: iedertalenttelt.be/social-profitsalon-brussel. De beurs vindt plaats op dinsdag 1 oktober van 10u00 tot 13u00 in CC Zinnema, Veeweydestraat 24-26, 1070 Anderlecht. Schrijf je in via deze link

Heb je een vraag over dit project, de workshop of het social-profitsalon? Contacteer Carine De Meester: Carine.DeMeester@vivosocialprofit.org of op 02 211 14 81.