Vooraan

Brug naar werk

De Werkcentrale van stad Brussel organiseert op 23 november van 14.00 tot 18.30 uur opnieuw een "Brug naar werk" in het Koning Boudewijnstadion. Ben je op zoek naar werk en heb je een beperking? Of ben je een werkgever en wil je meer informatie over het aanwerven van een persoon met een beperking? 

Op deze beurs kan jij als werkzoekende of als werkgever antwoorden krijgen op al je vragen omtrent bv. mogelijke ondersteuning en andere aspecten. Deze beurs wil het contact en de uitwisseling tussen werkzoekenden met een beperking en werkgevers die vacatures hebben openstaan faciliteren.

Daarnaast kan je er ook organisaties ontmoeten die mensen met een beperking bijstaan in hun zoektocht naar werk, zoals CAD De Werklijn, Emino, Actiris zelf en nog zoveel anderen. 

Naast ontmoetingen met potentiële werkgevers en organisaties kan je ook getuigenissen beluisteren van zowel werkzoekenden met een beperking als werkgevers die mensen met een beperking tewerkstellen en die over hun ervaringen vertellen. Léa Bayekula, Belgisch kampioene op de 100m en 200m rolstoelsprint, zal als meter van dit event ook aanwezig zijn. Wie weet kan zij je de laatste nodige duw in de rug geven.

Voor meer informatie en voor inschrijving kan je contact opnemen met de Werkcentraledelemploi via hun website of via het nummer 02 211 14 60. Deelname is gratis, vergeet zeker je cv niet mee te brengen.