Nieuws uit de sector

BouwWijzer Groep Intro: infosessies

Groep INTRO organiseert verschillende bouwopleidingen, erkend door VDAB en in samenwerking met Actiris. Voor de opleidingen metselen, dakdekken,  PVC en wegenbouw is er een infomoment op donderdag 27 april 2017 om  10 u. 

Deze opleidingen zijn voltijds, 5 dagen per week (vrijdag tot 12.30u). Kandidaten starten eerst met de BouwWijzer, waarbij via een assessment hun verworven competenties in kaart worden gebracht.  Op het einde van deze module wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld en een traject op maat aangeboden.  De BouwWijzer (assessment en remediering) duurt een 6-tal weken. Nadien kan de kandidaat doorstromen naar  de kwalificerende opleiding of wordt onmiddellijk begeleid naar stage/werk.  De opleidingstijd van de kwalificerende opleiding bedraagt in totaal 18 weken (indien geen voorkennis).  Daarna volgt telkens gedurende 3 weken een VCA-cursus (veiligheid in de bouw) in combinatie met voorbereiding van de stage en begeleiding naar werk. 

Voor de opleidingen metselen, dakdekken,  PVC en wegenbouw is er een infomoment op donderdag 27 april 2017 om 10 u. bij Groep INTRO in de Tweestationsstraat 150 B te 1070 Anderlecht.

Ken je werkzoekenden die interesse hebben voor deze opleidingen? Gelieve hen dan te informeren of door te sturen. Kandidaten moeten zich vooraf inschrijven voor de infosessie. Meer informatie en inschrijven bij Sybille Willems, onthaalmedewerker bouwwijzer, via mail of op 02 523 52 33.