Nieuws uit de sector

Actiris Projectoproep AAZW

Via deze projectoproep wil Actiris een dienstenaanbod ontwikkelen dat bijdraagt tot de uitwerking van de doelstellingen van het beheerscontract 2017-2022 wat betreft de kwaliteitsvolle begeleiding voor alle werkzoekenden.

Deze projectoproep kadert in een streven naar efficiëntieverbetering van het begeleidingstraject dat aan de werkzoekenden aangeboden wordt. De toekomstige AAZW-partners zullen met Actiris mee-evolueren en een actieve rol spelen in de optimalisering van de samenhang en complementariteit tussen de werking van de interne Actiris-diensten en hun aanbod. 

Deze projectoproep heeft ook als doel het beoogde dienstenaanbod beschikbaar te maken in het gehele Brussels hoofdstedelijk gewest, en dit door te zorgen voor een evenwicht tussen de behoeften en de plaatselijke demografische realiteit.

De kandidaturen voor deze projectoproep moeten worden ingediend via het platform "Mijn Actiris Partners" (MAP) en dit, ten laatste op 14 september 2018. De overeenkomsten met Actiris dekken de periode van 1 januari 2019 tot 31 december 2020.

Voor bijkomende informatie en specifieke vragen kunt u via e-mail terecht bij de contactpersonen: