Het Infopunt Jobstudent Brussel is vanaf 16 maart enkel telefonisch en online bereikbaar. Er zullen tijdelijk geen afspraken/workshops/vormingen plaatsvinden.

Van maandag t.e.m. vrijdag tussen 9u en 16u te bereiken via:

 

Leerwinkel Brussel is vanaf 16 maart enkel telefonisch en online bereikbaar. Er zijn tijdelijk geen leerconsulenten aanwezig in de Astrotoren of op Rouppeplein 16.

Voor al je leervragen kan je ons wel nog steeds van maandag t.e.m. vrijdag tussen 9u en 17u bereiken via:

  • de website
  • facebook
  • e-mail
  • of telefonisch (via de gsm-nummers 0484 92 04 03 en 0486 17 26 86).
  • via videogesprek (vraag een afspraak aan via e-mail of de website)

 

Beste klant,

Naar aanleiding van het coronavirus hebben we besloten om alle Werkwinkels in Brussel (Anderlecht – Brussel Centrum – Sint-Joost) te sluiten vanaf 16 maart tot en met 1 juni. Onze dienstverlening is hierdoor aangepast. Er zijn tijdelijk geen tewerkstellingsconsulenten aanwezig in de Werkwinkels. Van maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 17u kan u ons contacteren via werkwinkel@tracebrussel.be voor vragen rond tewerkstelling en opleiding. Een consulent neemt nadien contact op met je via mail of telefoon.

 

Opleidingsbeurs op donderdag 28 mei 2020 – GEANNULEERD

Opleidingsbeeur geannuleerd

 

Discussienamiddag ‘De digitale kloof dichten’ op maandag 27 april 2020 – GEANNULEERD

Tracé Brussel vzw is genoodzaakt de discussienamiddag ‘De digitale koof dichten’ van maandag 27 april 2020 uit te stellen. We volgen hiermee de richtlijnen omtrent COVID-19. Van uitstel komt geen afstel. Het evenement zal op een later tijdstip dit jaar plaatsvinden. Wij brengen u hiervan tijdig op de hoogte. Bedankt voor uw begrip.