Studentenjobs

“Studentenjobs” is een vormingsproject boordevol informatie, tips en tricks voor de zoektocht naar een studentenjob. Met dit vormingspakket geeft Tracé Brussel uw leerlingen uit het vierde jaar secundair onderwijs een beter zicht op de mogelijkheden van studentenwerk. “Studentenjobs” wil uw studenten wapenen voor hun zoektocht naar een geschikte en leuke studentenjob. In twee halve dagen bereiden we de leerlingen voor om van hun zoektocht naar een studentenjob een succes te maken. 

Jongeren die op zoek zijn naar een studentenjob kunnen zich ook laten begeleiden door Tracé Brussel. Ken je een jongere die graag zou willen werken met een studentencontract en nood heeft aan wat extra hulp? Stuur dan een mailtje naar JobStudent@tracebrussel.be. Wij nemen dan contact op om een afspraak te maken. De afspraken vinden plaats op woensdagnamiddag in het Infopunt Jobstudent Brussel in de Astrotoren, verdieping Mezzanine, Sterrenkundelaan 14, 1210 Sint-Joost-ten-Node. 

Zomerregeling

Het Infopunt Jobstudent Brussel is in de zomervakantie open op woensdagnamiddag van 13u30 tot 16u behalve op woensdag 11 juli en 15 augustus. Andere momenten zijn mogelijk op afspraak via jobstudent@tracebrussel.be