Traject Ondernemende Vrouwen in Brussel

Onderneemster worden in Brussel? Droom je ervan, ben je al de eerste stappen aan het zetten of wil je inspiratie opdoen? Mis dan het gratis Ja of Nee-Café op 12 mei om 19 u. in Muntpunt niet. Misschien sla jij daarna de weg naar het zelfstandig ondernemerschap in.

Tijdens het Ja of Nee-Café vertellen ervaren Brusselse onderneemsters in een panelgesprek over hun ervaringen als onderneemster. Nadien kan je in kleine groepjes al je vragen aan hen stellen en netwerken. 

Heb jij al een ondernemersidee, maar ben je er nog niet uitvoerig mee aan de slag gegaan? Wil je ontdekken of ondernemen iets voor je is? Volg dan vanaf 7 juni om 19u in Muntpunt de Oriëntatietour, 4 sessies professionele loopbaanbegeleiding in groep. Een unieke kans voor 20 vrouwen om gratis deel te nemen. Schrijf je in en ontvang nadien een telefoontje van ons om te weten waarom jij juist wil deelnemen.

Info, inschrijven en advies? Surf naar www.tovinbrussel.be of bel ons gratis op 0800 622 42.

Traject Ondernemende Vrouwen in Brussel, of kortweg “TOV in Brussel!”, is een initiatief van Markant vzw en Artemis Brussel, i.s.m. UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel en Zenitor, gesteund door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Directie Gewestelijke Gelijke Kansen.