Nieuws uit de sector

Subsidieoproep LAB

VDAB Brussel lanceert op 12 oktober een subsidieoproep voor het organiseren van beroepsgerichte opleidingstrajecten voor de kortgeschoolde Brusselse werkzoekende. Op 22 september is er ook een infomoment over deze oproep.

Het LAB -  het laagdrempelig aanbod voor Brusselaars - is een subsidieoproep voor het organiseren van opleidingstrajecten voor de Brusselse werkzoekenden met enige afstand tot de arbeidsmarkt.

Op dinsdag 22 september (14u-15u30) organiseert VDAB Brussel een online uitwisseling voor geïnteresseerde organisaties over deze oproep. In deze uitwisseling krijg je meer info over de oproep, de mogelijkheid tot het stellen van vragen en aanbrengen van aandachtspunten, en de uitwisseling van ideeën. Schrijf je hier in! 

Zijn er bepaalde vragen die je graag aan bod zou zien komen tijdens de webinar? Stuur ze al op voorhand door via het inschrijvingsformulier zodat we deze mee kunnen opnemen in de presentatie. Inschrijven is mogelijk tot 18 september. Eenmaal ingeschreven ontvang je een mail met de link voor de webinar.

Wens je meer informatie? Contacteer dan Katleen Huyveneers via katleen.huyveneers@vdab.be.