Publicaties en analyse

Schakels Naar Werk: editie 2015

Tracé Brussel biedt u graag nog haar jaarverslag De Tracé Tijd 2014 alsook de nieuwe editie van de brochure Schakels naar Werk 2015. 

De editie 2015 van de brochure 'Schakels naar Werk' is zopas verschenen. Deze brochure bundelt de Nederlandstalige organisaties uit het Brussels gewest die actief zijn op het vlak van begeleiding, beroepsopleiding en werkervaring voor werkzoekenden. Het is een handige tool voor zowel werkzoekenden als consulenten uit het werkveld.

Nieuw dit jaar zijn de extra rubrieken ‘OCMW-diensten voor Socio-professionele Inschakeling’ en de PWA’s. Daarnaast kregen ook de dienst Diplomagelijkschakeling van bon, het project Werk-In-Zicht, de Leerwinkel en de Centra Leren en Werken een plaatsje in deze nieuwe editie.

In De Tracé Tijd ontdekt u onder meer  hoe een dag in het leven van een Werkwinkelconsulent er uit ziet, hoeveel werkzoekenden in 2014 door de Werkwinkel begeleid werden en wat hun profiel is. Ondertussen werkte Tracé Brussel samen met haar partners aan een nieuwe opleiding Dakdekker, De Talentenmaand en de zesde editie van de Opleidingsbeurs. Ook de Nederlandstalige beroepsopleidingen werden via een film gepromoot. Dit en zoveel meer lees je in het jaarverslag De Tracé Tijd.

U kan deze publicaties downloaden via onderstaande afbeeldingen.
Wenst u liever een gedrukt exemplaar?
Stuur een mail met het gewenste aantal brochures of jaarverslagen naar info@tracebrussel.be.
Deze brochure worden u gratis ter beschikking gesteld. Afhalen kan op Antwerpselaan 26, 1000 Brussel. Graag vooraf een seintje.