Nieuws uit de sector

Salon Training & Job Access@Brussels

Op 27 oktober 2015 organiseert het Jobhuis Brussel-Stad het salon Training & Job Access@Brussels in het Koning Boudewijnstadion. Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers of wilt u uw bedrijf beter bekend maken bij werkzoekenden? Reserveer dan snel een gratis stand voor dit job- en vormingssalon.
 

Dankzij dit salon kan u op één dag gratis verschillende gemotiveerde Brusselse werkzoekenden ontmoeten, die op voorhand geselecteerd werden volgens doelgroep. Het salon Training & Job Access heeft als troef: tijdens één enkel evenement vindt u zowel werkgelegenheids- als de opleidingspartners op één unieke plaats samen.

De werkzoekenden worden individueel onthaald en gericht doorverwezen naar de juiste stands:

  • Beroepsoriëntatie
  • Opleiding en Beroepen
  • Tests en cv-check
  • Info & hulp bij aanwerving
  • Ontmoetingsruimte – Aanwerving

U geniet grotere zichtbaarheid heid vóór het salon dankzij de communicatiecampagne in samenwerking met Actiris, op het internet, op sociale netwerken en via de nieuwsbrief van het Jobhuis Brussel-Stad. Tijdens het salon wordt u een gratis stand aangeboden. En ook na het salon zullen uw jobaanbiedingen nog verspreid worden op de website van het Jobhuis, de sociale netwerken en via partners als Actiris, PWA’s, Werkwinkel Brussel, Mission Locale pour l’emploi de Bruxelles-Ville, … 

Maatschappelijk engagement

Tijdens het werkgeversontbijt dat plaatsvindt vóór de beurs krijgt u alle informatie over de Brusselse tewerkstellingsmaatregelen. 

Praktisch

Wanneer? 27 oktober 2015 van 10 u. tot 16.30 u.
Waar ? Koning Boudewijnstadion, Marathonlaan 135, 1020 Brussel

Interesse?

Contacteer Hanne Geutjens van Werkwinkel Brussel.
Tel: 02 289 00 90 
hanne.geutjens@tracebrussel.be
 

                                             


Training & Job Access is een evenement georganiseerd door het Jobhuis van de Stad Brussel, met de steun van Marion Lemesre, Schepen van Tewerkstelling en Opleiding van de Stad Brussel.