Parijs labelt Beroepenpunt

Het Beroepenpunt van Brussel ontving gisteren het label in werking van de internationale jury (Labelcomité van het Netwerk) in Parijs. Dit label garandeert de conformiteit van het Beroepenpunt van Brussel met de filosofie van het netwerk Cité des Métiers en de kwaliteit van zijn prestaties.

Deze laatste fase van het certificatieproces bekroont het werk van de promotoren, de partners en het team van het Beroepenpunt van Brussel. Sinds de opening op 5 maart 2018 heeft een team van een zeventigtal medewerkers de Brusselaars immers verwelkomd, geadviseerd, geïnformeerd en georiënteerd in hun zoektocht op het vlak van studies, opleidingen, tewerkstelling, ondernemerschap en mobiliteit.

De directrice, Catherine Kinet, feliciteerde haar team en bedankte de promotoren en partners voor hun steun tijdens het afgelegde parcours: 'Tijdens de eerste 10 maanden van zijn activiteit, in 2018, verwelkomde het Beroepenpunt meer dan 38.000 bezoekers. De doelstelling van 50.000 contacten in 2019 zou moeten worden bereikt. Vandaag gaat mijn dank vooral uit naar elk van de actoren die van bij het begin het Beroepenpunt van Brussel leven hebben ingeblazen'.

Foto: Beroepenpunt