Nieuws uit de sector

Opleiding Winkelbediende

Groep INTRO zoekt nog kandidaten voor de opleiding 'Winkelbediende'. Op 18 februari wordt er een infosessie gehouden. De opleiding start op maandag 20 maart. Er is een infosessie voorzien op maandag 6 maart. 

De opleiding staat open voor werkzoekenden vanaf 18 jaar die ingeschreven zijn bij Actiris of VDAB, een voorkennis Nederlands hebben (niveau 2.1) en een basiskennis Frans. Tijdens de opleiding leren ze over arbeidsattitudes, klantencontact, winkelorganisatie en verkoopstechnieken. Ze bezoeken winkels en bedrijven en krijgen praktijk op de opleidingslocatie of in de vorm van werkplekleren. Verder is er een stage in een zelfgekozen sector  gevolgd door sollicitatietraining en samen zoeken naar werk. De opleiding is gratis: VDAB betaalt transportkosten en kinderopvang terug.

Infosessie

Op maandag 6 maart 2017 wordt er een infosessie gehouden in de Dorpstraat 30, 1070 Anderlecht. Heb je nog vragen? Neem contact op met Dorien Vermeulen op het nummer 02 558 18 80 of per mail dorien.vermeulen@groepintro.be.

Bekijk de flyer.

www.groepintro.be

Zoek een artikel