Nieuws uit de sector

Opleiding polyvalent verkoper

Op woensdag 16 juni 2021 start de opleiding polyvalent verkoper. De opleiding, georganiseerd door PMO en erkend door VDAB, is geschikt voor werkzoekenden die interesse hebben om in de verkoop te werken en klanten te adviseren over hun aankopen. Er worden twee digitale infosessies georganiseerd op maandag 17 en 31 mei 2021.

Het is een voltijdse dagopleiding met ruime aandacht voor volgende vakken: sollicitatietraining, communicatietechnieken, klantentypologie, verkooptechnieken, kassa, winkelpresentatie, productkennis (wordt aangepast naar interessegebied van cursisten) en klantvriendelijkheid. Bovendien is het een afwisselende opleiding met aandacht voor de praktijk en het individu. De deelnemers krijgen oefeningen aangepast aan hun interesse. Er is een aanvullend stagegedeelte met begeleiding (35 opleidingsdagen met aansluitend 4 weken stage).

Werkzoekenden die bereid zijn om in een flexibel uurrooster te werken en kennis van het Nederlands niv. 2.2 (B1) bezitten kunnen zich inschrijven. Bij onvoldoende kennis van het Nederlands bestaat er een opleiding Nederlands voor de Verkoop (Verkoopstalent).

Meer info leest u hier.

Zoek een artikel