Nieuws uit de sector

Mentortraject 'Sterke onderneemsters in BXL'

'Sterke onderneemsters in BXL' wil alle Brusselse onderneemsters sterker maken. Dit doet de organisatie door  inspirerende trefpunten te organiseren alsook door persoonlijke begeleidingstrajecten aan te bieden waarbij een ervaren onderneemster een minder ervaren onderneemster onder de vleugels neemt.

Brusselse onderneemsters die nog geen vijf jaar zelfstandig zijn en willen bijleren van een ervaren vrouwelijk rolmodel uit het vak, kunnen zich kandidaat stellen als mentee en dit voor slechts 100 euro. Na inschrijving volgt er dan een intake om te bekijken hoe je geholpen wilt worden. 

Dames die al meer dan vijf jaar hun eigen zaak hebben en hun kennis en passie graag willen delen met jonge onderneemsters, kunnen zich anderzijds kandidaat stellen als mentor. Je kan dan ook deelnemen aan een gratis ‘Start-to-Mentor’ opleiding. 

Heb jij niet direct nood aan een mentorproject, maar ken je wel een andere sterke onderneemster in Brussel die je hier blij mee maakt? Geef dit dan zeker door. 

Op 11 mei 2017 wordt er een Trefpunt georganiseerd in het KBC gebouw op de Grote Markt in Brussel. Meer info vind je in Tracé Brussel Nieuws - 24/03/2017.

Aangezien Tracé Brussel zich met het project JumpZO ook richt op het stimuleren van ondernemerschap, kunnen we dit project alleen maar toejuichen.

Inschrijven is verplicht en het aantal plaatsten voor het project is beperkt. Hier vind je meer informatie. 

'Sterke Onderneemsters in BXL' is een initiatief van Markant vzw, i.s.m Artemis Brussel, KBC Brussels, UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel en Evolvero, met steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 1819.