Nieuws uit de sector

Inburgeringsprogramma met focus op zorgsector

Op zoek naar een opleiding of werk binnen de zorgsector? Bon organiseert binnenkort een inburgeringstraject op maat van nieuwkomers die willen werken in de zorgsector.

Het traject bestaat uit lessen maatschappelijke oriëntatie, een basiscursus Nederlands en informatie over oefenkansen Nederlands, interessante workshops en infosessies over opleidingen en tewerkstelling en individuele begeleiding en loopbaanoriëntatie. Men moet voldoen aan de volgende voorwaarden: je woont in Brussel en bent van buitenlandse afkomst (kandidaat inburgeraar), je hebt een diploma in de zorgsector (behaald in je land van herkomst of in België) en je hebt ook kennis van het Frans, aangezien deze lessen doorgaan in het Frans.

De cursussen maatschappelijke oriëntatie vinden plaats van 2 maart tot en met 28 april 2020 (3 namiddagen per week) in de Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek. 

Interesse? Ga langs in een van hun kantoren om je in te schrijven. Voor meer informatie kan je een e-mail sturen naar info@bon.be met als onderwerp 'Zorg'.