Nieuws uit de sector

Gezocht: interviewee 'Samen voor een diploma'

Het project ‘Together for a diploma’ wil volwassenen met migratieroots helpen om alsnog een diploma in het Nederlandstalig hoger onderwijs te behalen dat overeenstemt met hun talenten en hun professionele aspiraties. Om de noden van deze doelgroep goed aan te kaarten is EVA bxl dringend op zoek naar kandidaten die hun ervaring willen delen.

Alle volwassenen met migratieachtergrond werkend, niet werkend of inactief die hoge studies ambiëren maar nog niet gestart zijn; die nog bezig zijn met een studie in het hoger onderwijs of die hun studies in het hoger onderwijs onlangs afgerond hebben zijn welkom. EVA bxl wil hen interviewen samen met hun partner/ vrienden/ collega’s die hen de boost gaven om terug te gaan studeren. Diegenen die nog niet begonnen zijn en bij wie je veel potentieel ziet, wil men ook zeker horen om te begrijpen waarom ze niet durven starten.

De interviews vinden digitaal plaats in de maand mei.

Hoe werkt het? Spreek je klanten aan en mochten ze geïnteresseerd zijn, stuur hen deze link door waar zijn hun contactgegevens kunnen achterlaten. Ze worden nadien gecontacteerd om het interview te organiseren en krijgen voor hun deelname een doosje pralines. 

Zoek een artikel