Final Conference: ‘Your career is waiting, get ready’

Op donderdag 23 september 2021 organiseert Jump naar werk, een project van Tracé Brussel vzw, in het kader van een Erasmus+project, de Final Conference van ‘Your career is waiting, get ready’.

 

Dit Erasmus+project loopt eind september 2021 af en zoals het bij een finalisering van een project gaat, nodigen we u graag uit voor deze Final conference waar u meer te weten komt wat we samen met de partners in dit project hebben verwezenlijkt.  Saaie theorie? Nee, tijdens deze ‘Final Conference’ komen niet alleen testimonials van bv. een werkgever en een jongere aan het woord, ook zal er worden ingezoomd op het nut van vormingen voor werkgevers en jongeren. 

Heel kort bespreken we op het einde ook de realisaties van Cometa Formazione (Italië), EPIC assist. Czech Republic (Tsjechië), Neziskova Organizacia EPIC (Slovakije) en Tracé Brussel, maar vooral ook de aanbevelingen voor de toekomst. Misschien kunt u ideeën opdoen en kan u hiermee aan de slag!

Doel van dit Erasmus+project was het versterken van jongeren, alsook het informeren en bewust maken over de mogelijkheden van personen met een beperking.

Wilt u ook meer te weten komen over dit project? Wilt u getriggerd worden door ‘getuigenissen van jongeren met een beperking, met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt of werkgevers die deelnamen aan een vorming?
U komt het allemaal te weten tijdens deze gratis Final Conference. Deze online webinar is in het Engels.

Tijdstip: 23 september 2021 van 13u-15u 

Wil je de Final Conference bijwonen? Registreer je dan via deze link.