Vooraan

Digitale opleidingsbeurs 2021

Volgende week is het zover! Op donderdag 27 en vrijdag 28 mei 2021, van 9u-16u, organiseert Tracé Brussel vzw de 11de digitale editie van ‘Ik zoek, ik vind’, dé opleidingsbeurs over werk en Nederlandstalige (beroeps)opleidingen in Brussel. Dit jaar dubbellang en volledig digitaal. Benieuwd hoe de beurs er zal uitzien? Bekijk het hier! Via deze link kan je de beurs ook bezoeken.

De digitale opleidingsbeurs is gericht naar werkzoekenden met interesse in het Nederlandstalig Brussels SPI-aanbod. Via een online platform met digitale standen kunnen ze een interessant aanbod aan Nederlandstalige opleidingen en begeleiding naar werk ontdekken. Na een onthaal op maat kan je een virtueel bezoek brengen door de hele beurs of navigeren via sectoren en clusters. Bezoekers worden tijdens het onthaal en op de stands verder geholpen in het Nederlands, Frans of Engels. Daarnaast worden er ook heel wat boeiende en interactieve workshops georganiseerd.

Beschik je niet over een eigen computer? Reserveer alvast een computer in een openbare computerruimte om zo de digitale beurs te bezoeken. Of bezoek de digitale beurs met een groep.

Benieuwd? Neem dan zeker een kijkje op opleidingsbeurs.brussels. Bezoek de beurs op 27 & 28 mei hier

De Opleidingsbeurs wordt georganiseerd door Tracé Brussel vzw en de Brusselse Werkwinkels in samenwerking met VDAB en Actiris en mede ondersteund door de Vlaamse Gemeenschapscommissie, de Vlaamse Overheid en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.