Caroline Mancel nieuwe Adjunct-directeur-generaal Actiris

De Brusselse arbeidsbemiddelingsdienst Actiris heeft een nieuwe Adjunct-directeur-generaal. Caroline Mancel, die sinds 2014 directeur was van de afdeling Werkgevers bij Actiris en daar goede cijfers behaalde, zal vanaf 1 april directeur-generaal Grégor Chapelle bijstaan. 

De Brusselse Regering heeft op donderdag 24 maart Caroline Mancel aangesteld als Adjunct-directeur-generaal van Actiris. En dit met ingang op 1 april 2016 voor een mandaat van 5 jaar.

De Anderlechtse Caroline Mancel (46) stond sinds maart 2014 aan het hoofd van de directie Werkgevers bij Actiris. Onder haar leiding is het team van de  nieuwe dienst ‘Select Actiris’ (gratis dienst voor preselectie en vooraanwerving) erin geslaagd om 11.287 werkaanbiedingen te behandelen in 2015, tegenover 9.751 in 2014 en 8.686 in 2013. Zo slaagde Actiris erin om meer oplossingen te creëren voor werkzoekenden. Voordien werkte ze onder andere als adviseur voor de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel. Caroline Mancel is vertaler-tolk van opleiding en Master in de Europese studies.