Pré-electorale ontmoeting-debat over de uitdagingen van de Brusselse socialprofit sector

Datum:
donderdag, 25 april, 2019
Wat is het?

Kom de visie van de sector en van de Brusselse lijsttrekkers over de belangrijkste uitdagingen van de socialprofit sector ontdekken en delen : verhoging van het dienstenaanbod, kwaliteitsvolle tewerkstelling, opleiding, personeelsomkadering, administratieve vereenvoudiging, innovatie, energie en mobiliteit.

Met zijn 26 federaties, op basis van een analyse van de sociaaleconomische uitdagingen in Brussel en een opiniepeiling van werkgevers van de sector heeft BRUXEO een memorandum opgesteld met 10 positieve en constructieve krachtlijnen, om de economische, maatschappelijke en milieu-ontwikkeling van Brussel te ondersteunen. We hopen dat deze in de verklaringen en acties van de toekomstige Brusselse regeringen zullen worden vertaald. Daarom nodigen we sectorspelers en onze partners uit om met de lijsttrekkers van de regionale verkiezingen in Brussel na te denken en te discussiëren over de belangrijkste uitdagingen voor socialprofit ondernemingen tijdens de volgende zittingsperiode.

Bij deze gelegenheid zullen we ook het genoegen hebben om Marion Englert te verwelkomen - Observatorium voor Gezondheid en Welzijn van Brussel en Jean-Claude Praet - Voorzitter van BRUXEO.

Door wie?

BRUXEO

Wanneer?

13u45-17u30

Waar?

Espace Jacqmotte, Hoogstraat 139, 1000 Brussel

 
Meer info?

Meer info en inschrijvingen via deze link