Introductiecursus en kennismakingstoer

Datum:
donderdag, 1 oktober, 2020
Wat is het?

Op donderdag 1 oktober 2020 organiseert Tracé Brussel vzw opnieuw een introductiecursus en kennismakingstoer. Een ideale manier voor (nieuwe) medewerkers om het Nederlandstalige netwerk van socio-professionele inschakelingsorganisaties in Brussel te leren kennen!

In de voormiddag nodigen we je van harte uit voor de introductiecursus: een inleiding in het Brussels landschap van opleiding, werkervaring en tewerkstelling. Je krijgt uitleg over de verschillende betrokken overheden en hun bevoegdheden, de arbeidsmarkt van het Brussels hoofdstedelijk gewest, de specifieke uitdagingen in de regio en tenslotte het inschakelingsaanbod van de Nederlandstalige Brusselse organisaties. Deze introductiecursus gaat door van 9u15 tot 12u00.

In de namiddag, vanaf 13u tot uiterlijk 16u30u, gaan we tijdens de kennismakingstoer op bezoek bij enkele organisaties die jullie graag laten binnenkijken in hun concrete opleidings- of begeleidingspraktijk. Dé gelegenheid om andere organisaties beter te leren kennen. We bezoeken vier organisaties met verschillende opleidingen, werkervaringsprojecten of een ander begeleidingsaanbod voor werkzoekenden.

Het volledige programma volgt snel. 

Door wie?

Tracé Brussel vzw

Meer info?

Inschrijven is verplicht. Meer info en betalingsdetails via dit formulier.  Indien u niet kan deelnemen op 1 oktober, is er nog een andere editie op 3 december 2020 (onder voorbehoud) waarvoor u zich later kan inschrijven.

Meer informatie? Contacteer Arafa Chanfouh: 02/235 27 40 of arafa.chanfouh@tracebrussel.be