Eva bxl organiseert masterclasses taalcoaching

Datum:
donderdag, 25 november, 2021 > vrijdag, 26 november, 2021
Wat is het?

In het kader van het project Together for a diploma organiseert EVA bxl op 25 en 26 november masterclasses samen met haar Nederlandse partner, de Stichting Het Begint met Taal. Zij zijn experts op het gebied van taalcoaching. Ze ondersteunen organisaties en werken samen met taalvrijwilligers, gemeenten, werkgevers en taalscholen. Verder bieden we in samenwerking met Eva Wuyts, onderzoeker bij CIMIO, hogeschool UC Leuven - Limburg een workshop rond impactmeting en impact gericht werken. We willen immers allemaal het verschil maken. Maar hoe weet je of jouw project hierin slaagt.

Door wie?

EVA bxl samen met haar Nederlandse partner, de Stichting Het Begint met Taal.

Voor wie?

Een goede kennis van het Nederlands is cruciaal binnen de Brusselse arbeidsmarkt en het hoger onderwijs. Daarom leek het ons interessant om met experts en mensen die met dit thema werken, samen te zitten en van elkaar te leren.
Bovendien komt hier ook een workshop bij rond impactmeting en impactgericht werken, omdat we allemaal een impact willen maken. Maar hoe weet je of jouw project hierin slaagt?

Wanneer?

25 november van 13u15 tot 16u30: Masterclass 1- De organisatie en de waarde van taalcoaching. Informeel oefenen bij de Stichting Het Begint met Taal.

26 november van 09u45 tot 16u00: Masterclass 2 - Resultaten & impact van taalcoaching - Een praktijkvoorbeeld: Kletsmaatjes

Waar?

Philippe de Champagnestraat 23, 1000 Brussel

Meer info?

Het volledige programma vind je hier terug.

Inschrijven is verplicht en kan via deze link.