Dynam-Reg Colloquium: de dynamische benadering van de Belgische en regionale arbeidsmarkten

Datum:
dinsdag, 26 november, 2019
Wat is het?

Jobs, jobs, jobs. Het credo van al wie begaan is met de arbeidsmarkt en de sociale zekerheid, roept het beeld op van een dynamische arbeidsmarkt. Hoeveel jobs werden gecreëerd? Hoeveel gingen er verloren? Bij welke ondernemingen? Hoeveel werknemers vonden een nieuwe werkgever? En in welke mate werden nieuwe werknemers aangeworven om vertrekkende werknemers te vervangen? Waar worden de nieuwe werknemers tewerkgesteld? En wat is het effect op de regionale arbeidsmarkt? Dynam (Dynamiek van de arbeidsmarkt) heeft tot doel om de dynamiek wetenschappelijk in kaart te brengen, en inzichten bij te brengen over dynamische arbeidsmarkten vanuit werkgevers- en werknemersperspectief.

Op 26 november 2019 nodigen de RSZ en HIVA-KU Leuven u uit voor een colloquium waarin zij u kennis willen laten maken met inzichten die Dynam en Dynam-Reg bieden.

Door wie?

RSZ en HIVA-KU Leuven

Voor wie?

Het colloquium richt zich tot al wie in aanraking komt met kennis en vragen over de arbeidsmarkt in beleid en administratie of wie actief is in politieke partijen, bij werkgevers- en werknemersorganisaties, bij sectorale initiatieven, sociale secretariaten, diensten voor arbeidsbemiddeling, rekruterings- en HR-bedrijven, en in de media.

Wanneer?

9u-17u

Waar?

RSZ - Victor Hortaplein 11 - 1060 Brussel (plan)
Auditorium

Meer info?

Inschrijven kan via deze link. Meer info leest u hier