Digitale opleidingsbeurs 2021

Datum:
donderdag, 27 mei, 2021 > vrijdag, 28 mei, 2021
Wat is het?

Op donderdag 27 en vrijdag 28 mei 2021 organiseert Tracé Brussel vzw de 11de editie van ‘Ik zoek, ik vind’, dé opleidingsbeurs over werk en Nederlandstalige (beroeps)opleidingen in Brussel. Dit jaar dubbellang en volledig digitaal.

De digitale opleidingsbeurs is gericht naar werkzoekenden met interesse in het Nederlandstalig Brussels SPI-aanbod. Via een online platform met digitale standen kunnen ze een interessant aanbod aan Nederlandstalige opleidingen en begeleiding naar werk ontdekken. Na een onthaal op maat kan men een virtueel bezoek brengen door de hele beurs of navigeren via sectoren en clusters. Bezoekers worden tijdens het onthaal en op de stands verder geholpen in het Nederlands, Frans of Engels. Daarnaast worden er ook heel wat boeiende en interactieve workshops georganiseerd.

Werkzoekenden die niet beschikken over een eigen computer kunnen een computer reserveren in een openbare computerruimte om zo de digitale beurs te bezoeken.

Door wie?

De Opleidingsbeurs wordt georganiseerd door Tracé Brussel vzw en de Brusselse Werkwinkels in samenwerking met VDAB en Actiris en mede ondersteund door de Vlaamse Gemeenschapscommissie, de Vlaamse Overheid en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Wanneer?

9u-16u

Waar?

Online